VISITES GUIADES


Quin nivell d’eficiència energètica tenen les nostres llars?

Quines millores podem aplicar per fer-les més eficients?

Es possible fer-ho respectant el medi ambient?

Quina informació ens proporciona el certificat energètic?

Una exposició que és una casa

 “Cases amb energia” és un recorregut per l’interior d’un habitatge que permet al visitant valorar, des del punt de vista de l’eficiència energètica, si l’habitatge és del nostre interès.

Durant la visita s’explora l’eficiència energètica de l’habitatge i s’analitza la informació que el certificat energètic ens dóna. Alhora l’exposició s’acompanya d’una guia per al visitant, de manera que se’ns convida a analitzar els elements constructius (murs de façana, obertures, materials  aïllants…) i a reflexionar al voltant d’algunes preguntes orientatives per tal que al final de la visita poguem proposar possibles millores a l’habitatge en qüestió i/o decidim si el pis pot ser del nostre interès.

D’aquesta manera els visitants som capaços d’entendre quins són els elements que intervenen en la definició de l’eficiència energètica de casa nostra i quines millores de rehabilitació hi podem fer per millorar-la.

 

La visita

Malgrat que la visita a l’exposició s’ha concebut per ser autoguiada, hi ha la possibilitat de sol·licitar visites guiades amb les educadores i tècniques que han concebut l’exposició; d’aquesta manera podran resoldre dubtes dels visitants i aprofundir en interessos personals, si s’escau.

Si voleu sol·licitar una visita guiada, podeu fer un correu a casesambenergia@gmail.com.

Deja un comentario